Break time!

Nu știu cum aveți voi orarul sau dacă vreți să dați pe la facultate, dar  oricum trebuie să știți de aceste pub-uri. Să zicem că e amiază și dacă ești un norocos, la fel ca mine, ai cam două ore pauză. Întrebarea uzuală este: Ce să faci cu aceste ore și să rămâi pe lângă facultate până la orele următoare? Simplu! Fie că vrei să mănânci sau doar să sorbi o cafea timp de două ore, ar trebui să te duci în următoarele locuri.

College Bar&Grill este la o aruncătură de băț de facultate, personalul este tânăr și drăguț, iar la nota de plată nu ieși chiar atât de rău. Feedback-ul primit este unul pozitiv. Potrivit studentilor:„E un loc perfect în care poți să lucrezi la un proiect şi să te simți şi bine” , iar mâncarea de aici  este apreciată: „Best burger in town!!”.

Altă locație drăguță mai este Cafeneaua Piața Unirii, dar asta în zilele cu vreme bună și dacă ești rezistent la vânt. Mai departe turul nostru gastronomic și relaxant vă invită la Moo Cafe&Bakery. Pentru amatorii de dulciuri, aici e raiul cu valuri adevărate de ciocolată.

Urcând Copoul iar, că doar ziceam că avem cursuri după pauză, nu pot să omit Time out și Friends. Tot cu fast-food „vă servesc”, dar dacă vreți să învățați să gătiți citiți „Chef la cămin” , iar dacă zeul bucătăriei nu vă ajută, comandați-vă o pizza de la Pizza Man sau Delicio și, surpriză, primești trei.

Baftă!