Ce înseamnă să fii student?

Cu toţii ştim că primul an de studenţiei este dificil. Oraş nou, colegi noi, profesori noi, tu trebuie să devii independent şi nu prea-ţi place .. nu? Cu toţii am trecut prin asta.

Pentru a le oferi puţină încredere noilor boboci ne-am gândit să aflăm părerile voastre cu privire la primii ani de studenţie.

Scrie-ne într-un comentariu povestea primului tău an de facultate! În felul acesta îi vei încuraja pe viitorii boboci ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

5 Comentarii

 • Stefanel 25/09/2016 at 17:27 -

  A fost super, am cunoscut o gramada de oameni, oameni faini pe care si acum ii am prieteni si sunt sigur ca ii voi avea mult si bine. Totul e sa lasi lucrurile sa “curga” de la sine si sa fii tu insuti, sa treci peste perioadele in care esti timid. La mine a fost formidabil 😀 Sfatul meu: lasa inhibitiile de o parte, fii tu, trebuie sa te distrezi si cel mai important lucru NU UITA CA AI VENIT LA FACULTATE SA INVETI!

 • Claudia Florea 25/09/2016 at 17:38 -

  Buna!

  Felicitari in primul rand pentru faptul ca ai fost admis/a la facultate. Ai facut o alegere buna; FEAA este locul in care economistul din tine prinde contur, locul unde te poti dezvolta atat profesional, cat si personal, unde vei cunoaste oameni minunati de la care vei invata atatea lucruri. La inceput va fi greu, tuturor ne-a fost, dar sa stii ca studentii mai mari sunt foarte deschisi si te vor ajuta sa te integrezi cat mai bine . Te asteptam in familia LSE!
  Mult succes in anul 1! 🙂

 • Ștefan Budu 25/09/2016 at 19:28 -

  Salutare tinere boboc! Bine ai venit la această facultate plină de oportunități și de oameni open minded. Țin să precizez că studenția este cea mai frumoasă perioadă din viața unei persoane, perioadă în care treci prin nenumărate stări, sentimente și nu în ultimul rând perioada în care îți faci o mulțime de prieteni care mai de care diferiți și frumoși în felul lor. Pentru mine, un boost în găsirea prietenilor, acumularea cunoștințelor, formării mele ca persoană și nu în ultimul rând, luptătpr pentru drepturile tuturor studenților, a fost dobândit în anii de voluntariat din familia Liga Studenților Economiști. Așa că te încurajăm să urci treptele facultății cu dârzenie și eventual să te alături familiei noastre. Don’t forget, study hard, party hard.

  Cu stimă,
  Un student asemenea ție.

 • Cosmin 26/09/2016 at 07:36 -

  Salut cititor curios, vreau sa impartasesc cu tine experienta mea din anul I de facultate desi asta a fost acum ceva timp iti voi spune in cateva scurte idei. Anul I petru mine a fost inceputul unor, pot sa le spun acum povesti, povesti de aventura, comedie si tot ce vrei. Suna amuzant dar asta este adevarul.
  in anul I vii de unde vii si dai peste o mare de oameni diferiti sau nu, fata de tine, mentalitati diferite, stiluri diferite, idei si opinii diferite…. Lucru care este grozav fiindca ai ce invata in fiecare zi si poti cunoaste atat de multe “personalitati” care te vor impresiona sau daca nu macar te vor face sa razi copios.
  Viata de student e super, aici incepi cu adevarat sa intelegi ce este distractia, dar si responsabilitatea de exemplu eu am stat cu chirie…. banii sunt mai greu de gestionat decat mi-am imaginat vreodata, dar asta a dat nastere unor amintiri greu de uitat.
  Facultatea trebuie sa iti fie cu siguranta o prioritate, dar bucurate de studentie cat dureaza vor fi clipe de neuitat.

  Te salut si iti urez mult spor in tot ceea ce te asteapta!

 • Sava Andrei 26/09/2016 at 12:58 -

  Salutare! A fost foarte tare! La inceput eram mai timid si imi era frica sa nu fac ceva sa ma fac de ras sau sa ies in evidenta intr-un mod negativ. Dar in cateva zile mi-am dat seama ca nu este la fel ca in liceu, este o diferenta foarte mare. Iti faci prieteni foarte repede si oamenii sunt foarte deschisi. Despre facultate as putea sa zic ca sunt multumit din toate punctele de vedere, nu este deloc ca in liceu, dar este mai interesant. Un sfat care cred eu ca iti este de ajutor: Distreaza-te pentru ca acum si aici este timpul si locul, nu mai tarziu, dar nu uita de facultate pentru ca asta e cel mai important pana la urma. Mult succes!