Consiliul Director

Nicolae Hilohi

Președinte

Student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Economie și Afaceri Internaționale, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Nicolae a fost întotdeauna dedicat apărării drepturilor studenților considerând că aceștia reprezintă viitorul societății din România, iar vocea lor trebuie auzită. Participând la numeroase activități în cadrul asociației, dar cât și în proiecte externe, a dus la obținerea  unei serii  de calități și se consideră organizat, meticulos și răbdător. „Liga Studenților Economiști” se ocupă cu reprezentarea studenților din FEAA de 19 ani, acest demers trebuie să continue cu același simț critic bine dezvoltat, obiectiv și deschis la problemele studenților din facultate. Ca și până acum, scopul organizației a fost să satisfacă dorințele fiecărui student, astfel aceasta propune opt departamente cu arii diferite pentru a pune bazele dezvoltării personale.

Motto: Schimbarea depinde doar de tine.

  nicu@lse.ro FB.com/nicu

Ştefan Cotoman

Vicepreședinte

Ştefan Cotoman, stundent în anul III la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, face parte încă din primul an de studenţie în cea mai frumoasă asociaţie din România, Liga Studenţilor Economişti implicându-se activ şi dedicându-se întru totul activităţilor desfăşurate în cadrul LSE. Organizat, hotărât şi dedicat apărării drepturilor studenţilor devine Coordonator al Departamentului de Probleme Stundeţeşti în cel de-al doilea an de activitate, astfel încearcă să devină o parte din vocea studenţilor din FEAA.

Motto: Mai bine să-ţi pară rău pentru ceea ce ai ales să faci decât pentru ceea ce nu ai ales să faci.

  stefan@lse.ro FB.com/stefan

Andreea Toma

Secretar General

Andreea este studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Finanțe-Bănci, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. A început voluntariatul fiind membru activ în cadrul asociației Liga Studenților Economiști. Este o persoană optimistă, descurcăreață, implicată și nu lasă pe mâine ce poate să facă astăzi.

Motto: Oamenii sunt singurii care pot schimba ceva, însă pentru asta le trebuie 99% transpirație și 1% inspirație.

  andreea@lse.ro FB.com/andreea

Oana Rusu

Coordonator Departament Probleme Studențești

Oana Rusu este în anul II, la  specializarea Informatică Economică, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, a descoperit tainele voluntariatului în anul I de facultate, iar de atunci este convinsă că aceasta este calea prin care te poți dezvolta atât pe plan personal, cât și profesional. Ea este omul acțiunii și nu al vorbelor în vânt, ghidându-se după deviza că a fi convingător începe prin a-ți deschide mintea și urechile, nu gura

Motto: “Peste 20 de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.” (Mark Twain)

  oana@lse.ro FB.com/oana

Anca Gologan

Coordonator Departament Marketing

Studentă în anul III la specializarea Informatică Economică, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, a ales să se dezvolte prin  voluntariat încă din primul an al studenției. De când este Coordonator al Departamentului de Marketing a descoperit cum traiectoria profesională poate fi schimbată de oamenii potriviți, de experiențele variate și de greșelile constructive care au o contribuție esențială în dezvoltarea personală. Experiența de voluntar a ajutat-o să-și contureze personalitatea și idealurile, dorindu-și să transmită mai departe învățăturile dobândite.

Motto: „Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în jur. ”

 anca@lse.ro  FB.com/anca

Claudiu Micu

Coordonator Departament Resurse Umane

Claudiu este student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Finanțe-Bănci, în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”. A activat ca membru în cadrul organizației  Liga Studenților Economiști încă din primul an de studenție ocupând ulterior funcția de Coordonator al departamentului Resurse Umane. Se caracterizează ca fiind o fire sociabilă, implicată, dezinvoltă și consideră că arma succesului este să ducă la bun sfârșit tot ce își propune.

 

Motto: Schimbarea trebuie să vină de la studenți, ca pe viitor să poată schimba o întreagă națiune!

  micu@lse.ro FB.com/micu

Adelina Anița

Coordonator Departament Fundraising

Studentă în anul I la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Statistică și Previziune Economica, Adelina și-a dorit din prima clipă să facă parte din Liga Studenților Economiști. Cu o experiență de 4 ani în domeniul voluntariatului și cu o dorință puternică de implicare, ea își dorește să își dovedească capacitățile și să se autodepășească. Este o persoană optimistă, dornică de muncă și ambițioasă.

Motto: “Scara succesului nu este niciodată ocupată pe treapta cea mai de sus!” -Napoleon Hill

 adelina@lse.ro  FB.com/adelina

Raluca Istrate

Coordonator Departament PR

În prezent Raluca este studentă la specializarea Informatică  Economică în anul al II-lea, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Încă din timpul liceului a activat ca voluntar, astfel și-a conturat anumite calități pe care le valorifică ulterior în cadrul organizației, dorindu-și în continuare să aibă o poziție fermă cu privire la apărarea drepturilor studenților. Consideră că voluntariatul poate avea un aport major în dezvoltarea personală de aceea se implică în proiectele și activiățile organizației.

Motto: „ Un om trebuie să fie destul de mare să își recunoască greșelile și suficient de destept să învețe din ele”( Alphonse Allais)

  raluca@lse.ro FB.com/raluca

Cristina Vizinteanu

Coordonator Departament Proiecte

 

Studentă în anul I, specializarea Marketing la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Cristina este de părere că voluntariatul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru formarea unei persoane. Astfel, încă din perioada liceului, aceasta a luat contact cu mediul ONG-urilor, luând decizia de a fi cât mai implicată și pe parcursul studenției.

Motto: ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

 

 

 cristina@lse.ro  FB.com/cristina

Ana Mărgean

Coordonator Departament Artă şi Creaţie

Ana-Maria Mărgean este în anul I , la specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iaşi. A absolvit Colegiul Național “Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț , profil pedagogic unde și-a dezvoltat capacitățile în socializarea cu diferite tipologii de persoane şi evoluția pe plan artistic. Încă de cand a devenit voluntar în această ligă a dat dovadă de mult devotament, implicare şi responsabilitate.

Motto: În viață trebuie să atragi asupra ta doar energiile şi oamenii pozitivi.

 

  ana@lse.ro FB.com/ana

Vlad Văleanu

Coordonator Departament Relaţii Externe

Student în anul al II-lea de licență la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Vlad s-a alăturat Ligii Studenților Economiști încă din primul an de facultate, fiind membru activ și a decis să facă un pas în față atât pentru el, cât și pentru asociație. Este de părere că studenții reprezintă un factor important în realizarea schimbărilor pe care și le doresc în societate, lucru care este posibil datorită voluntariatului. Este o persoană încrezătoare, serioasă și care duce la bun sfârșit lucrurile pe care și le propune.

 

Motto: “Voluntarii nu sunt plătiţi nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt de nepreţuit.” (Sherry Anderson)

  vlad@lse.ro FB.com/vlad