Consiliul Director

Nicolae Hilohi

Președinte

Student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Economie și Afaceri Internaționale, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Nicolae a fost întotdeauna dedicat apărării drepturilor studenților considerând că aceștia reprezintă viitorul societății din România, iar vocea lor trebuie auzită. Participând la numeroase activități în cadrul asociației, dar cât și în proiecte externe, a dus la obținerea  unei serii  de calități și se consideră organizat, meticulos și răbdător. „Liga Studenților Economiști” se ocupă cu reprezentarea studenților din FEAA de 20 ani, acest demers trebuie să continue cu același simț critic bine dezvoltat, obiectiv și deschis la problemele studenților din facultate. Ca și până acum, scopul organizației a fost să satisfacă dorințele fiecărui student, astfel aceasta propune opt departamente cu arii diferite pentru a pune bazele dezvoltării personale.

Motto: Schimbarea depinde doar de tine.

  nicu@lse.ro FB.com/nicu

Claudiu Constantin Micu

Vicepreședinte

Claudiu este student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Finanțe-Bănci, în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”. A activat ca membru în cadrul organizației Liga Studenților Economiști încă din primul an de studenție ocupând ulterior funcția de Coordonator al departamentului Resurse Umane. Se caracterizează ca fiind o fire sociabilă, implicată, dezinvoltă și consideră că arma succesului este să ducă la bun sfârșit tot ce își propune.

Motto: Schimbarea trebuie să vină de la studenți, ca pe viitor să poată schimba o întreagă națiune!

  micu@lse.ro FB.com/claudiu

Raluca Ioana Tanasă

Secretar General

Raluca este studentă în anul II, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Finanțe-Bănci. A început voluntariatul încă din primele zile de facultate și nu a regretat nicio secundă acest lucru, găsind aici o nouă familie frumoasă și unită. Organizată, punctuală și hotărâtă să ia parte la tot ceea ce se numește „mișcare studențească”, din cel de al doilea an, a intrat în Consiliul Director cu entuziasm și energie.

Motto: „Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.”

  ioana@lse.ro FB.com/raluca

Adrian Ciobanu

Coordonator Departament Educațional

Student al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, la specializarea Economie și Afaceri Internaționale, Adrian știe că voluntariatul este un element important în dezvoltarea educației și formării profesionale. Din liceu a început să lupte pentru drepturile elevilor iar apoi în ascensiunea dezvoltării sale, acum susține interesele socio-profesionale ale studenților.

Responsabilitatea obținută efectiv numai prin muncă, din care derivă respectul și alți factori importanți, respectiv  comunicarea și socializarea au contribuit la formarea lui Adrian.

Motto: “Succesul este o călătorie, nu o destinație” Arthur Ashe

  adrian@lse.ro FB.com/adrian

Andreea-Ioana Toma

Coordonator Departament Resurse Umane

Andreea este studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Finanțe-Bănci, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. A început voluntariatul fiind membru activ în cadrul asociației Liga Studenților Economiști. Este o persoană optimistă, descurcăreață, implicată și nu lasă pe mâine ce poate să facă astăzi.

Motto: Oamenii sunt singurii care pot schimba ceva, însă pentru asta le trebuie 99% transpirație și 1 % inspirație.

 

 

  andreea@lse.ro FB.com/andreea

Cristina Vizinteanu

Coordonator Departament Fundraising

Studentă în anul II, specializarea Marketing la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Cristina este de părere că voluntariatul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru formarea unei persoane. Astfel, încă din perioada liceului, aceasta a luat contact cu mediul ONG-urilor, luând decizia de a fi cât mai implicată și pe parcursul studenției.

Motto: ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

 cristina@lse.ro  FB.com/cristina

Iustin Jalaboi

Coordonator Departament Relații Publice

Studentă în anul II, specializarea Marketing la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Cristina este de părere că voluntariatul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru formarea unei persoane. Astfel, încă din perioada liceului, aceasta a luat contact cu mediul ONG-urilor, luând decizia de a fi cât mai implicată și pe parcursul studenției.

Motto: ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

 iustin@lse.ro  FB.com/iustin

 

Cosmin Alexandru Macovei

Coordonator Departament Marketing

Student în anul III la specializarea Economie și Afaceri Internaționale, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, a ales să se dezvolte prin  voluntariat din al doilea an al studenției. De când este Coordonator al Departamentului de Marketing a descoperit cum traiectoria profesională poate fi schimbată de diverși factori precum: persoane potrivite, diverse experiențe și de greșelile constructive care au o contribuție vitală în dezvoltarea lui pe plan personal. Experiența de voluntar l-a ajutat să-și formeze personalitatea și simțul estetic, să dobândească noi învățături pe care să le transmită mai departe și, cel mai important, să lege prietenii cu niște oameni absolut minunați.

Motto: „Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiți.”

 cosmin@lse.ro  FB.com/cosmin

Alex Gabriel Ascurtulesei

Coordonator Departament Proiecte

Student in anul II la specializarea Management din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, a ales să se dezvolte prin voluntariat încă din primul an al studenției ocupând ulterior funcția de Coordonator al departamentului de Proiecte. El se consideră a fi un caracter prietenos, vorbăreţ, implicat şi cu o puternică dorinţă de autodezvoltare.

Motto: Nu te agita atât. Lucrurile cele mai frumoase se întamplă când te aştepţi mai puţin.

 

 alex@lse.ro  FB.com/alex

Teodora Irimia

Coordonator Departament Relaţii Externe

Teodora Irimia este studentă în anul II la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. Făcând voluntariat în cadrul unei organizații studențești încă din clasa a X-a, a luat contact cu mediul universitar ieșean fapt ce a determinat-o să se implice în departamentul de Relații Externe. Crede cu tărie ca oamenii sunt cea mai de preț resursă și de aceea își propune să ofere mereu studenților facultății și membrilor LSE oportunități de dezvoltare.

Motto: În tot răul este un bine.

  teodora@lse.ro FB.com/teodora

Ana Mărgean

Coordonator Departament Artă şi Creaţie

Ana-Maria Mărgean este în anul II , la specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iaşi. A absolvit Colegiul Național “Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț , profil pedagogic unde și-a dezvoltat capacitățile în socializarea cu diferite tipologii de persoane şi evoluția pe plan artistic. Încă de cand a devenit voluntar în această ligă a dat dovadă de mult devotament, implicare şi responsabilitate.

Motto: În viață trebuie să atragi asupra ta doar energiile şi oamenii pozitivi.

 

  ana@lse.ro FB.com/ana