Dă start carierei tale de antreprenor cu AVISSO

AVISSO este cel mai important grup de firme din regiune ce oferă servicii complete de consultanţă pentru dezvoltarea întreprinderilor şi organizaţiilor.

AVISSO împlineşte în această toamnă 10 ani de activitate. În acord cu principiile şi filosofia noastră de afaceri, organizăm un concurs destinat celor care abia s-au lansat sau vor să se lanseze în antreprenoriat.
Dorim să sprijinim acei membri ai comunităţii aflaţi la început de drum şi care au creionată o idee de afacere, însă nu deţin expertiza necesară scrierii unui plan de afaceri care să genereze interes din partea unor potenţiali investitori. La finalul lunii octombrie, AVISSO va selecta doi autori de idei de business şi îi va ghida în a le concretiza într-un plan de afaceri. AVISSO le va oferi, ulterior, timp de un an, servicii de consultanţă în afaceri, financiar-contabile şi de promovare.

Câştigătorii vor fi, totodată, sprijiniţi în a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor.

Juriul va fi alcătuit din preşedintele Grupului Eurolines România, Dragoş Anastasiu; preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Paul Butnariu; primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica; prof. univ. dr.,Costel Istrate; consultant în afaceri, Mihaela Mariucă; preşedinte AVISSO, Mirabela Miron; preşedinte CECCAR, Robert Şova; director general SCC Services România Adina Tapalagă.

Pentru a aplica, dă click aici 

Pentru întrebări, noi, Liga Studenţilor Economişti îţi oferim răspunsuri pentru orice neclaritate întâlnită.