Departamente

Departamentul de Marketing

Coordonator: Anca Gologan

Departamentul de Marketing te ajută să îți pui în practică ideile pentru a realiza ceva constructiv; este departamentul unde îți poți dezvolta imaginația și nu numai; departamentul care te „obligă” să înveți să dobândești abilități cu privire la Adobe Photoshop, asta pentru că vei dori să fii de ajutor în nenumăratele proiecte la care aportul membrilor departamentului este extrem de important.

Împreună învățăm ce ar trebuie să conțină un afiș, un flyer, un sticker, dar și care sunt elementele importante ce trebuie evidențiate. Tot aici punem accent pe promovarea asociației, realizând materiale prin care studenții să descopere ce înseamnă să fii membru în Liga Studenților Economiști.

 

Departamentul de Fund Raising

Coordonator: Alex Cărare

Departamentul de Fund Raising are ca obiect de activitate identificarea potenţialilor sponsori şi colaboratori ai organizaţiei şi încheierea unor parteneriate cu aceştia, în vederea atragerii resurselor financiare şi materiale necesare unei bune desfăşurări a proiectelor organizate. Puterea de convingere, abilităţile de negociere şi perseverența reprezintă puncte esenţiale ale membrilor din cadrul acestui departament.

 

Departamentul de Resurse Umane

Coordonator: Claudiu Micu

Departamentul de Resurse Umane are ca scop dezvoltarea membrilor asociației. În acest departament sunt concepute metode de motivare a membrilor întregii organizații, diferite moduri prin care oamenii din ligă să își dezvolte anumite abilități de comunicare cu cei din jurul lor. În acest sens, departamentul desfășoară o serie de activitați precum sesiuni de brainstorming, jocuri si training-uri. Potrivit membrilor departamentului de Resurse Umane, acestea înseamnă: comunicare, motivare, creativitate, activități de echipă, autocunoaștere, inițiere și dezvoltare personală, coordonare, organizare, succes, prieteni și veselie.

 

Departamentul de Probleme Studențești

Coordonator: Izabela Munteanu

Departamentul de Probleme Studențești are ca și sarcini identificarea problemelor pe care le întâmpină studenţii, aducerea acestora la cunoştinţa conducerii facultăţii şi identificarea modalităţilor de soluţionare ale acestora. Menținerea contactului permanent cu studenții este primul pas în acest sens. Activitățile desfășurate de către departament sunt:

  •  Întâlniri cu șefii de grupă, lunar;
  •  Chestionare privind problemele studenților ce stau în cămine;
  •  Seminarii de informare;
  •  Proiectul “Birou de Informare”, ce se desfășoară la începutul anului universitar;
  •  Dezbateri pe probleme studențești în legătură cu participarea reprezentanților din partea facultății și a universității.

 

Departamentul de PR

Coordonator: Raluca Istrate

 

 

Departamentul de Proiecte

Coordonator: Alexandru Pocriaţă

 

Departamentul de Relaţii Externe

Coordonator: Vlad Văleanu

 

Departamentul de Artă şi Creaţie

Coordonator: Ema Lupoae