Distracție la maximum, cheltuială la minimum

O problemă cu care se confruntă fiecare student cel puțin o dată pe saptămănă, este: „Unde ieșim în seara asta?”. Știm cu toții că Iașiul este la înălțime când vine vorba de distracție și atmosferă.  Îți găsești ușor prieteni cu care să „chefuiești” până dimineață.

Petrecerile din College sunt unice și de neuitat. Cu diferite tematici și genuri muzicale, nimeni nu pleacă acasă fără doza de pozitivitate servită. Liga Studenților Economiști organizează deseori petreceri în această locație. Nu rata șansa de a cunoaște omuleți frumoși și distractivi. Fii acolo unde voia bună este mai presus de orice!

Underground Pub este unul dintre cele mai animate cluburi din acest orășel. La capitolul muzică clubul creează mixul perfect dintre rock și dubstep. Gașca ta sigur se va distra până dimineață aici. Pub-ul organizează diferite concerte, cu diferiți artiști ce transmit mesaje profunde. Sper că te-am convins să le faci o vizită în  weekendul acesta. Și vei vedea că uneori este bine să cobori puțin!

Noaptea-i lungă, hai sa urcăm Copoul! Hunter’s Pub, situat în incinta restaurantului Vânătorul din Parcul Expoziției, ne întâmpină cu o atmosferă a la studenție. Se ascultă orice gen și voia bună nu lipsește. Ce mai astepti? Ți-am oferit din „cultura” noastră studențească câteva locuri în care să-ți petreci nopțile. Dar totuși să ne promiți că după o noapte „furtunoasă” vei ajunge întreg la facultate. Și nu uita: un curs îl mai poți relua, dar o petrecere nu!