FII ȘI TU MOȘ CRĂCIUN!

LSE vă invită în perioada 27 noiembrie – 15 decembrie la o serie de evenimente caritabile care au ca scop strângerea de donații pentru familii cu situații precare și pentru care, din nefericire, gândul sărbătorilor nu le aduce atâta bucurie, câtă ar trebui să fie.

În Satul Bălteni, Comuna Probota, locuiesc 210 familii (în jur de 630 de persoane), 60% dintre aceștia sunt bătrâni și persoane fără venit, neajutorate, doar 43 de persoane fiind salariați. În sat sunt aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani și 120 de copii – între 12 și 18 ani. Din cauza situației materiale, destul de mulți au abandonat școala.

Noi ne propunem să transformăm acest fapt trist într-o poveste a zâmbetelor! Cum?

Simplu! Suntem studenți și ar trebui să fim mândri de faptul că nouă ni s-a oferit misiunea de a-i ajuta pe cei fără posibilități. De aceea, în următoarele 3 săptămâni, vom organiza o serie de evenimente care cred că vor fi pe placul vostru:

1.Seara de folk, organizată La Balenă, pe 28 noiembrie de la ora 21:00, unde fiecare este invitat să vină cu o chitară și voie bună, să ne încânte cu piese cunoscute sau mai underground! Vă așteptăm cu băuturi calde, iar donații se vor putea face la urnele care vor circula prin mulțime

2.Seara de film, care va avea loc pe 6 decembrie, la ora 20:00. Intrarea se va face pe baza unei sume modice. Ce vom viziona? You’ll see,stay tuned!

3.Spectacol de Crăciun, în data de 14 decembrie, unde ne propunem să vă încântăm cu momente artistice cât mai diverse și care, sperăm noi, să vă aducă în spiritul sărbătorilor de iarnă!

De asemenea,zilnic, în intervalul 10-16, la stand va fi un voluntar cu o urnă unde se strâng donații.Totodată, dacă aveți jucării, haine, cărți cărora nu le mai găsiți utilizări, sunt binevenite la noi la sediu!

În data de 20, vom pregăti pachete, iar echipa organizatoare  ”Fii și tu Moș Crăciun!” va pleca cu toate aceste daruri către satul Bălteni!

Până atunci, să nu uităm că e mai bine să dai decât să primești, iar zâmbetul unui copil valorează mai mult decât tot aurul din lume!