LSE recrutează!

Încă din anul 1998 reprezentăm studenții de la FEAA, încă de pe atunci ne-am dorit ca studenții noștri să fie „Pregătiți pentru viitor” prin diversele activități care au adus la formarea dezvoltării personale și a experienței lor. Acum, la aproximativ 20 de ani de la înființare, scopul nostru este același. Studenția începe prin noi, Liga Studenților Economiști, prin dezvoltare, prin prietenii, prin distracție și prin experiență. Nu trebuie să fii student la FEAA, sigur îți vei găsi un loc în cele opt departamente ale noastre destul de diversificare în acord cu preferințele tale.

  1. Departamentul de Resurse Umane are ca scop dezvoltarea membrilor asociației. În acest departament sunt concepute metode de motivare a membrilor întregii organizații, diferite moduri prin care oamenii din ligă să își dezvolte anumite abilități de comunicare cu cei din jurul lor.
  2. Departamentul de Marketing te ajută să îți pui în practică ideile pentru a realiza ceva constructiv; este departamentul unde îți poți dezvolta imaginația și nu numai; departamentul care te „obligă” să înveți să dobândești abilități cu privire la Adobe Photoshop, asta pentru că vei dori să fii de ajutor în nenumăratele proiecte la care aportul membrilor departamentului este extrem de important.
  3. Departamentul de Fundraising are ca obiect de activitate identificarea potenţialilor sponsori şi colaboratori ai organizaţiei şi încheierea unor parteneriate cu aceştia, în vederea atragerii resurselor financiare şi materiale necesare unei bune desfăşurări a proiectelor organizate.
  4. Departamentul de Probleme Studențești are ca și sarcini identificarea problemelor pe care le întâmpină studenţii, aducerea acestora la cunoştinţa conducerii facultăţii şi identificarea modalităţilor de soluţionare ale acestora.
  5. Departamentul de PR (Relații Publice) are ca obiectiv menținerea unei imagini cât mai fluide în mediul online și offline. Departamentul se ocupă cu relaționarea cu mass-media pentru a facilita informarea comunităţilor studenţeşti locale şi naţionale cu privire la activităţile LSE.
  6. Scopul principal al  Departamentului de Proiecte este acela de a asigura desfășurarea corectă a tuturor proiectelor asociației, membrii implicându-se activ în procesul de derulare al acestora. Pregătirea voluntarilor constă în scrierea, implementarea și coordonarea eficientă a unui proiect, astfel, membrii pot propune proiecte care ar putea ajuta la dezvoltarea organizației LSE, cât și persoanelor din cadrul acesteia.
  7. Departamentul de Relații Externe se caracterizează prin menținerea unei relații de strânsă colaborare cu asociațiile studențești din Iași și din țară. Membrii departamentului sunt la curent cu activitățile desfășurate în mediul extern, menține legătura cu organizațiile membre ANOSR, cu organizațiile de profil economic din țară și străinătate.
  8. Principalul obiectiv al Departamentului de Artă şi Creaţie este de a face cunoscut numele „Liga Studenţilor Economişti” pe plan artistic. Departamentul este compus din patru ramuri: dans, teatru, muzică și arte plastice, astfel studenții cu o înclinatie artistică sunt bineveniți să se alăture.

Astfel, în perioada 5 – 11 martie ai ocazia să te înscrii în organizația noastră la standul LSE, corpul B, în intervalul orar 10:00 – 16:00, sau online. Vino să faci parte din fenomenul LSE, vino să îți trăiești studenția!