LSE recrutează!

Liga Studenților Economiști își deschide porțile pentru a te primi în Tărămul Economiei!

Tărâmul Economiei a luat naștere acum mult timp în urmă, când un grup de tineri s-a hotărât să formeze un loc special studenților pentru a derula diferite activități cu scopul integrării lor în spațiul academic, dar și pentru a le apăra interesele socio – profesionale în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. An de an, la începutul toamnei , cavalerii îi recrutează pe cei mai curajoși studenți din Universitatea Alexandru Ioan Cuza, pentru a putea continua munca începută de cei de dinainte.

Avem la dispoziție 8 regate destul de diversificate în acord cu preferințele tale:
1. Regatul Citadinilor (Departamentul de Resurse Umane) are ca scop dezvoltarea membrilor asociației. În acest regat sunt concepute metode de motivare a membrilor întregii organizații, diferite moduri prin care oamenii din ligă să își dezvolte anumite abilități de comunicare cu cei din jurul lor.

2. Regatul Făurarilor (Departamentul de Marketing) te ajută să îți pui în practică ideile pentru a realiza un lucru constructiv; este departamentul unde îți poți dezvolta imaginația și nu numai, care te ajută să dobândești abilități cu privire la Adobe Photoshop, asta pentru că vei dori să fii de ajutor în nenumăratele proiecte la care aportul membrilor departamentului este extrem de important.

3. Regatul negustorilor (Departamentul de Fundraising) are ca obiect de activitate identificarea potenţialilor sponsori şi colaboratori ai organizaţiei şi încheierea unor parteneriate cu aceştia, în vederea atragerii resurselor financiare şi materiale necesare unei bune desfăşurări a proiectelor organizate.

4. Regatul Dregătorilor (Departamentul de Probleme Studențești) are ca și sarcini identificarea problemelor pe care le întâmpină studenţii, aducerea acestora la cunoştinţa conducerii facultăţii şi identificarea modalităţilor de soluţionare ale acestora.

5. Regatul Cărturarilor(Departamentul de PR) are ca obiectiv menținerea unei imagini cât mai fluide în mediul online și offline. Departamentul se ocupă cu relaționarea cu mass-media pentru a facilita informarea comunităţilor studenţeşti locale şi naţionale cu privire la activităţile LSE.

6. Scopul principal al Regatului Logofăților (Departamentului de Proiecte) este acela de a asigura desfășurarea corectă a tuturor proiectelor asociației, membrii implicându-se activ în procesul de derulare al acestora. Pregătirea voluntarilor constă în scrierea, implementarea și coordonarea eficientă a unui proiect, astfel, membrii pot propune proiecte care ar putea ajuta la dezvoltarea organizației LSE, cât și persoanelor din cadrul acesteia.

7.Regatul Solilor (Departamentul de Relații Externe) se caracterizează prin menținerea unei relații de strânsă colaborare cu asociațiile studentești din Iași și din țară. Membrii departamentului sunt la curent cu activitățile desfășurate în mediul extern, mențin legătura cu organizațiile membre ANOSR, cu organizațiile de profil economic din țară și străinătate.

8. Principalul obiectiv al Regatului Menestrelilor (Departamentului de Artă şi Creaţie) este de a face cunoscut numele „Liga Studenţilor Economişti” pe plan artistic. Departamentul este compus din patru ramuri: dans, teatru, muzică și arte plastice, astfel studenții cu o înclinatie artistică sunt bineveniți să se alăture.

Astfel, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie te invităm să stai de vorba cu voluntarii noștri la cortul LSE la Bun Venit la UAIC, iar între 3 – 12 octombrie te așteptăm la standul LSE în intervalul orar 10:00 – 16:00 din corpul B pentru a te înscrie în Liga Studenților Economiști, dar dacă nu poți ajunge intră pe site-ul nostru și înscrie-te online. Ulterior, vei fi sunat pentru a stabili o întâlnire cu evaluatorii noștri.