Marea Bostăneală 2018

Liga Studenților Economiști te aștepta miercuri, 31 octombrie, la ora 20, în amfiteatrul B7, pentru a lua parte la un spectacol inedit cu tematică de Halloween, interpretat de voluntarii noștri talentați. Aceștia vor pune în scenă o piesă de teatru și dans tematic care vor contura atmosfera înfricoșătoare, specifică acestei perioade.

Seara va continua cu o competiție de sculptat bostani în fața corpului B, așa că ia-ți prietenul și înscrie-te online sau la standul LSE, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în perioada 22 octombrie – 30 octombrie.

De asemenea, pe 1 noiembrie vom avea o petrecere tematică la Oxdord Pub, de la ora 22:00, unde toată lumea este binevenită.

Te rugăm să consulți regulamentul de mai jos.

1.Taxa de înscriere este de 10 lei pe echipa (5 lei de persoană).

2.Toți participanții vor fi organizați in echipe de câte doi, cine nu are, va primi un alt concurent

3.Timpul competiției de sculptat dovleci este de 20 de minute.

4.Nu este permis să se inspire participanții unii de la alții, ulterior dacă supraveghetorii consideră faptul că seamănă bostanii între ei, vor fi descalificați.

5.Cine nu se poate prezenta la competiție din diverse motive după înscriere și nu își găsește înlocuitor, nu va putea să-și primească banii.

6.Participanții vor avea voie să-și aducă uneltele de sculptat de acasă ,iar cei ce nu au vor primi din oficiu de la echipa de organizare.

7.Nimeni nu are voie să folosească uneltele pentru orice alt motiv înafară de cel predestinat concursului.

8.Persoanele care-și distrug dovleacul in proces NU VOR MAI PRIMI ALTUL.

9.Juriul va decide un top trei al dovlecilor după anumite criterii prestabilite.

10.Vor exista trei locuri câștigătoare care vor fi recompensate în funcție de performanțele lor.