Regulament HS – ediția III

1.Meciurile se vor organiza prin intermediul organizatorilor , participanții neavând dreptul de a face meciuri înainte de competiție.

2.Participanții nu vor avea să-și comunice în niciun fel între ei în date legate de meciurile avute cu ceilalți oponenți , în pauze abaterea ducând la imediata descalificare a amândurora.

3.Fiecare concurent va avea nevoie de câte cinci deck-uri , cu care va concura cu numai  trei din ele ,care vor fii transmise coordonatorului de Heartstone, cu cel puțin 24 de ore înainte de eveniment ,ulterior având posibilitatea de a-și schimba lista de deck-uri o singură dată.

4.Câștigarea unui meci va duce la schimbarea acelui deck de către câștigător ,,pierzătorul” , avănd posibilitatea să rămână cu același deck.

5.Formatul meciurilor va fii ,,Best of five” (cel mai bun din cinci meciuri), în cazul situației în care scorul va fii 2-2 și aceștia vor murii după al 90-lea draw , aceștia vor utiliza unul din deck-urile de rezervă ,deși sperăm să nu se ajungă până acolo.

6.Meciurile se vor organiza in formatul ,,Standard” ,adică deck-urile vor conține cărți din setul Classic(fără cele din Hall of Fame) ,Journey to Un’Goro,Knights of the Frozen Throne , Kobolds and Catacombs și The Witchwood,neexistănd alte restricții referitoare la compoziția deck-urilor.

7.Nu se va admite sub nicio formă spectaterea sau comunicarea cu persoanele neautorizate , (înafară de coordonatori).

8.În timpul meciurilor concurenții vor asculta muzică pentru a bloca eventualele ,,zgomote de fundal”,playlistul va fii unul random generat de Youtube ,ori pregătit de acasă.

9.Este înterzis intrarea de pe telefon în timpul competiției ,sau alte dispozitive care pot duce la aflarea informațiilor oponenților.

Orice abaterea de la reguli va duce la  un avertisment(al doilea ducând la descalificare) ,dacă încălcarea e gravă va duce automat la descalificarea din competiție.